Чуварници изработени од најквалитетните материјали кои нашата фирма ги изработува ексклузивно за нашите клиенти , внесуваме доверба во нашата работа со еколошки врвни стандарди.

 

Изработка на Монтажни Кабини-чуварници од галванизирана метална конструкција и еколошки панели погодни за: продавници, трафики, киосци, чуварници, тоалетни кабини (wc).