Подот во бањите и тоалетите е со плочки. Материјалите може да бидат стандардни или по ваш избор. Може да изберете PVC или алуминиумски прозорци и врати. И може да ви ставиме прозорци во различни големини.

Врз основа на нашето долгогодишно искуство нудиме изработка на тоалетни монтажни контејнери со галванизирана метална конструкција, сендвич (PUR) панели со изолација, водоотпорен под, вградена електрична инсталација, прекинувачи и осветлувачки тела во неколку различни димензии.