Изработка на монтажни објекти

 

Проектирање | Изведба | Монтажа

 
 
 
 
 
 

Еко панели

 
 
 
 

Соларна енергија

 
 
 
 

Мебел

 
 
 
 

Вода

 
 
 
 

Уредување

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

кен панел монтинг

 
 
 
 
 

Комплетна изведба на

 

монтажни контејнери

 
 
Професионалниот пристап кон работата и постојаното усовршување на нашиот тим, преставува гаранција за одличната изведба на нашите проекти.
 
 
Квалитетната работа и постојаното усовршување на професионалниот тим е само дел од многуте работи кои го прават Кен Панел Монтинг да е на врвот во својата струка.
 
 
 
 
 
 
 
+180
завршени проекти
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

кен панел монтинг

 
 
 
 
Типови на монтажни објекти
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Телефон за контакт

 

Потребна ви е консултација?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Вредности

 
 
 
 

Наши предности

 
Нуди најквалитетни производи изработени од најсофистицирани еколошки панели за своите купувачи.
 
 
 
 
 
 
 
 

Еко материјали

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Професионална услуга

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Секогаш достапни

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Индивидуален пристап

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Одличен квалитет

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Навремена испорака

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Развојни фази

 
 
 
 
Нашиот процес во чекори
 
 
 
1
 

Проектирање

 
Нашата работа започува со проектирање на вашата идеја. Нашиот тим составен од ... Прочитај повеќе
 
 
 
 

 
 
 
2
 

Изведба

 
Поседувањето на најновата технологија во изработката на монжтажни панели и ... Прочитај повеќе
 
 
 
 

 
 
 
3
 

Монтажа

 
Акумулираното искуство кај нашиот тим овозможувајки брза и професионална ... Прочитај повеќе
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зошто да нѐ одберете нас

 
 
Секој проект може да биде изработе согласно вашите желби и потреби во посакуваните димензии. За секој прозивод што го изработување Ви нудиме предлог шеми. Дополнително Ви нуди можност проектот да биде изработен од ваша рака.
 
 
 
 
 
 
 
Квалитет
 
 
 
 
 
Квалитетната работа и постојаното усовршување на професионалниот тим е само дел од многуте работи кои го прават Кен Панел Монтинг да е на врвот во својата струка.
 
 
 
 
 
 
 
Гаранција
 
 
 
 
 
Покрај квалитетната изработка со изборот на Кен панел Монтинг добивате и 2 години гаранција за квалитет и издржливост на сите производи.
 
 
 
 
 
 
 
Транспорт
 
 
 
 
 
Кен Панел Монтинг располага со сопствени возила кои можат да Ви овозможат транспорт низ цела Македонија!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Од нашите клиенти

 
 
 
 

Неколку зборови од нашите задоволни клиенти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Последни проекти

 
 
 
 

Завршени проекти

 
Кен Панел Монтинг во досегашното постоње има реализирано голем број на проекти од најразличен тип. Подоле можете да погледнете еден мал дел од нашите досегашни проекти.