Практични и економични решенија

 
 
 
 
 
 
 

За нашите контејнери

 
Нашите стандардни монтажни контејнери се изградени со високо квалитетни материјали. Ова овозможува лесна можност за транспорт во иднина на истите, правеќи ги нив повеќенаменски.

Во зависност од намената имаме комплетно опремени контејнери погодни за фирми и претпријатија како деловен простор, викендици, контејнери за градежништво, гаражи, киосци, магацини, наплатни каси, складишта и друго.
 
 

Димензии

 
Стандардна квадратура:
  • 6m² – 2,5m²
  • 4m² – 2.5m²
  • 3m² – 2.5m²

Стандардната квадратура е посочена погоре, но во зависност од желбата и потребите на купувачот може да се изработат и во други димензии.